Multe țări și organizații au ajuns deja la concluzia că sursele regenerabile de energie, în special energia solară, constituie un factor major în crearea unui mediu mai curat. Salonix vă invită să luați parte la proiectarea unui viitor mai ecologic, reducând în același timp facturile la energia electrică – începând de azi.

Prin investirea în energia regenerabilă și instalarea panourilor solare puteți:

 • Reduce sau chiar elimina facturile la energia electrică
  În funcție de dimensiunea sistemului solar, utilizarea de energie și amplasarea imobilului, instalarea unui sistem de panouri solare poate ajuta la reducerea în mod semnificativ a facturilor la energia electrică. Un sistem de producere a energiei, bine conceput și instalat corect, poate oferi o returnarea a investițiilor în termen de 5 ani, în funcție de dimensiunea sistemului și de utilizare.
 • Minimalizează impactul creșterii costurilor energetice
  Generarea proprie de energie solară curată limitează expunerea la creșterile de prețuri inevitabile.
 • Crește valoarea clădirii dvs
  Un sistem de producere a energiei solare care generează gratuit energie curata poate afecta în mod pozitiv valoarea de re-vânzare a clădirii dumneavoastră.
 • Durabilitate pe termen lung
  Odată ce au fost instalate și puse în funcțiune, panourile solare necesită puțină întreținere, altele decât curățarea anuală a panourilor și verificarea stării de funcționare, care lucrează în mod eficient pentru mai mult de 25 de ani.
 • Liniște
  Panourile solare nu au piese în mișcare și nu fac nici un zgomot atunci când funcționează – un producător tăcut de energie.
 • Limitează efectele încălzirii globale
  Energia solară este regenerabilă, durabilă și eficientă, care poate asigura un viitor mai bun pentru copiii voștri și pentru generațiile viitoare.

Salonix oferă, servicii de înaltă calitate unice și fiabile, care includ toate etapele implicate în planificarea, instalarea și menținerea sistemelor de producere a energiei solare.

Sunteți pregătit să utilizați energie solară? Contactați-ne